Anchete, Legislatie

All Cert Product organism de certificare produse in Romania

Incercam sa facem o prezentare a firmei All Cert Product asa cum reiese din site propriu.

ALL CERT PRODUCT este o companie cu capital privat, înfiinţata in luna mai a anului 2006, specializata in certificarea de produs.

Misiunea lor este de a oferi servicii de calitate superioara la termenele stabilite impreuna cu fiecare client in parte.

ALL CERT PRODUCT are competenta, capabilitatea si experienta (ca organism de certificare) necesare pentru efectuarea, la cererea clientilor, de certificari ale conformitatii produselor.

Piata concurentiala este foarte activa si noi ne bazam pe experienta unui corp de specialisti instruiti la nivel international.

Echipele de evaluare al All Cert Product combina profesionalismul cu experienta, cu abordarea moderna in spiritul practicilor de audit international asigurand evaluarea conformitatii produselor, precum si a documentatiei aferente fata de cerintele din standardele nationale, Directivele Uniunii Europene si prevederile legale.

Organismul lor  de certificare dispune de acorduri adecvate garantarii, confidentialitatii informatiilor obtinute in cursul activitatilor de certificare, la toate nivelurile (organisme, comitete sau persoane care actioneaza in numele sau), cu respectarea principiilor deontologice si asigura efectuarea incercarilor in laboratoare acreditate sau recunoscute de autoritati.

Sursa informatiilor : AllCert Product – site oficial

Lasa un comentariu