Articole de presa

Bodul vrea să finalizeze lucrările de canalizare

Primarul Paul Cernat speră ca în martie să fie votat bugetul comunei pentru acest an.

Edilii din Bod îşi propun ca în 2013 să termine investiţiile începute în anii anteriori, pentru a ridica gradul de civilizaţie şi bunăstare al locuitorilor comunei. „În primul rînd, vrem să terminăm lucrările la canalizare, să finalizăm proiectul lansat de mine în 2006, la nivelul acelui proiect.

Lucrarea este executată în proporţie de 75-80% şi a fost întreruptă în mandatul trecut.

Vrem ca pînă în aprilie să terminăm lucrarea aşa cum a fost ea proiectată în urmă cu şapte ani, după care să trecem la o nouă fază, de extindere a canalizării şi reţelei de alimentare cu apă potabilă“, a declarat Paul Cernat, primarul comunei Bod.

Acesta a precizat că alte lucrări ce trebuie terminate în acest an sînt cele de asfaltare a străzilor şi trotuarelor şi de amenajare a noi drumuri în comună.

Primarul din Bod spune că, pentru moment, Consiliul Local a decis să păstreze neschimbat nivelul impozitelor şi taxelor locale, dar şi că este posibil ca pe viitor această decizie să fie modificată de către Consiliul Local.

De asemenea, Paul Cernat a declarat că la Primărie a început să se lucreze şi la proiectul de buget pe acest an. „Aşteptăm să vedem cum va arăta bugetul naţional, pentru că de felul în care va fi votat acest buget depindem toţi.

Sperăm ca apoi, cel mai probabil în luna martie, să reuşim să votăm şi bugetul comunei Bod pentru acest an“, a încheiat Paul Cernat.

Sursa : monitorulexpres.ro

Lasa un comentariu

Mai multe din Articole de presa (104 din 335 articole)


Administraţia locală din Pecineaga este dispusă să investească în proiectarea şi executarea sistemului de canalizare şi a unei staţii ...