Comparatii

Fosa septica Telcomest vs. Fosa septica Calor

Azi vom compara din punct de vedere al avantajelor  oferite de aceste doua fose septice :

-  fosa septica  denumita Imhoff produsa de Telcom Italia , comercializata in Romania prin Telcomest si reteaua de distribuitori .

- fosa septica denumita tot IMHOFF , cu nume comercial BIOCROMA sau UNDERIM , produse de Landini Italia , comercializata de Calor Serv Bucuresti.

Avantajele pe care le prezinta cele doua modele de fose septice comercializate in Romania sunt extrase din cartile lor tehnice puse la dispozitie pe webspace de catre Telcomest si Calor Serv.

Dupa cum vedem ambele fose septice prezinta cam aceleasi avantaje ,  in schimb fosele septice de la Calor SERV sunt rezistente la coroziune 30 de ani.

Cred ca in acest miniconcurs comparativ fosele septice de la Calor Serv inregistreaza un impresionant avantaj fata de fosele septice de la  Telcomest.

Scor (la prima runda)     Fosa Septica Calor – Fosa septica Telcom :    1 – 0

PS. Am intentionat prin acest articol sa aratam slaba calitate a materialelor puse la dispoziitia clientilor de catre cei doi comercianti, precum si modul in care copiatul , minciuna si omisiunea este la baza tuturor articolelor, cartilor tehnice , site-uri web din domeniul foselor septice de pe piata romaneasca.

1 comentariu

  1. Georgescu says:

    Bun, bun, si atunci ce fosa ne recomandati daca tot ce ne prezinta vanzatorii sunt doar minciuni?
    Eu aveam de gand sa achizitionez o fosa ECO IMO6, dar acum sunt usor pe ganduri….
    Multumesc,
    Stefan G.

Lasa un comentariu