Discutii pe forumuri

Fose septice – forumuri din Romania

Am reusit verific si sa citesc forumurile in limba romana despre fose septice din romania. Vi le prezint mai jos pe cele care prezinta interes. Cat de cat. Trag concluzia ca informarea despre fose septice in forumuri in Romania este slabuta. De ce ?

  • Deoarece cantitatea de informatii este perturbata de reclame mascate la diverse marci de fose septice prefabricate, introduse in subiecte de catre furnizori de fose septice, care isi dau la ghiole unii altora.
  • Subiectele sunt in unele forumuri , bune de altfel, alandala, neadministrate cum trebuie, informatiile putand sa le obtii numai dupa ce citesti sute de pagini. Nimeni nu are timp de asa ceva.
  • Multe din discutii sunt perimate, deoarece sunt vechi si informatiile nu mai sunt valabile la data de azi.

Iata mai jos lista principalelor forumuri in care gasiti discutii despre fose septice.

Un forum puternic populat, prea populat dupa parerea mea, astfel incat daca caut ceva despre o fosa septica sau o situatie cu privire la o fosa septica e destul de dificil de gasit. Avem aprximativ 34 de pagini de discuscutii cu vreo 600 de raspunsuri mai mult sau mai putin profesionale.

Avantaje: foarte citit

Dezavantaje: prost gestionat de administratori, subiectele si intrebarile o iau razna, de exemplu gasim despre garduri sau canalizari in topicul cu fose septice.

Fosa septica din beton – subiect inchis

Instalaţii – Staţii epurare, fose septice, ecologice


Un forum bun , dar nu pe subiectul FOSE SEPTICE, in care avem un singur Subiect: Cum e cu fosa septica?

In rest , multa publicitate mascata. Nu solutii la diverse probleme.


Cel mai BUN forum existent pe net la acest capitol: FOSE SEPTICE. Ce e drept e drept, e greu de administrat un astfel de forum ca sa fie cat mai clar si concis cu subiectele bine organizate si discutiile numai la obiect.

Aici gasim :


Un forum slabut, cu un singur subiect legat de fose septice, si acesta deschis de catre cei de la Fransis Construct ca publicitate mascata.


Un forum discret, in care subiectele sunt strict pe un anumit subiect. Aici puteti citi despre :

Cam sta e tot. Nimic in rest. Tot ce gasiti forumuri altele decat acestea va spun ca sunt forumuri administrate de catre unul din furnizori iar parerile de acolo nu intotdeauna pot fi luate “demn de urmat”

2 comentarii

  1. udrea says:

    am avut o fosa care a functionat 5 ani,apoi drenajul nu a mai functionat.dupa multe telefoane luate de pe de pe diverse site-uri am achizitionat si montat o fosa tip imhoff de la firma argos,foseseptice.ro.a functionat o luna.acum va trebui sa o luam de la capat si printr-un proces sa incercam sa recuperam banii(cam 6000 ron)atentie cu cine colaborati!

  2. Ion Cezar says:

    parca mai era si un forum de la practiker

Lasa un comentariu